Länsiväylän kielikylpy Olari 1 – Regnbågen

Länsiväylän kielikylvyn Olarin toimipisteet kuuluvat Matinkylä-Olarin varhaiskasvatusalueeseen. Regnbågen-ryhmä on toiminut jo pitkään Sammalkallion päällä vehreän sisäpihan laidalla osoitteessa Sammalkalliontie 6 D. Päiväkodissa toimii 3 – 6 -vuotiaille suunnattu 21 lapsen ryhmä. Regnbågen -ryhmän toimipisteen kanssa samassa pihapiirissä oleva Espoon kaupungin ostopalvelupäiväkoti Marjalaxin päiväkoti tarjoaa päivähoitoa myös pienille alle 3 -vuotiaille. Päivänkehrän koulun vieressä sijaitseva Olarin päiväkoti taas on lähin kunnallinen päiväkoti, josta löytyy myös pienten 1 -3 -vuotiaiden ryhmä.

Regnbågen

Regnbågen -ryhmässä lapset ovat iältään 3 – 6 vuotiaita. Ryhmä on avoinna päivisin 07:30 – 17:00. Leikin ja laulun lisäksi käymme viikoittain metsäretkillä (Mulle skog), liikumme ja jumppaamme runsaasti sekä käymme keskimäärin kerran kuukaudessa teatterissa. Meillä on myös mahdollisuus leipoa.

Työskentelemme useasti pienryhmiin jakautuneina ja harjoittelemme sosiaalisia taitoja. Järjestämme esikoululaisille esikoulua tai esikouluun rinnastettavaa kuusivuotistoimintaa, jos Espoon kaupungin edellyttämä 8 lapsen minimiryhmäkoko ei toimintavuonna toteudu. Kuusivuotistoiminta ei poikkea esikoulusta sisällön suhteen lainkaan, mutta toiminta ei ole esikoulun lailla maksutonta. Viisivuotiaille järjestämme miniesikoulua (miniförskola) ja kolme – neljävuotiaille omaa natiaisten toimintaa (knattarna). Päivän tapahtumat ja kuulumiset kantautuvat vanhemmille aina reaaliajassa WhatsApp -ryhmän välityksellä kuvakavalkadina.

Ryhmämme hoitajat ovat erittäin ammattitaitoisia ja motivoituneita ja viihtyneet meillä jo useamman vuoden ajan. Päiväkodinjohtajamme työskentelee osana Regnbågenin henkilöstöä.

Alla esimerkki Regnbågen ryhmän päiväjärjestyksestä:
7.30 Päiväkoti aukeaa, vapaata leikkiä tai ohjattua toimintaa
9.30 Aamupiiri / laulutuokio
10.00 Ulkoilua
11.15 Teema- / kielituokio
11.30 Lounas
12.15 Satutuokio / Lepohetki / Vapaata leikkiä / Ohjattua toimintaa
14.30 Välipala
15.00 Satutuokio
15.30 Ulkoilua
17.00 Päiväkoti suljetaan

Päiväkodin arkea voit kuvien kautta seurata Facebook -sivumme välityksellä. Ota myös yhteyttä päiväkodin johtajaamme ja tule käymään tutustumassa päiväkotiimme ja henkilökuntaan paikan päällä!

Päiväkoti on suljettuna koulujen loman aikana joulun ja uudenvuoden ympärillä, sekä kesällä heinäkuun. Tarkat aukiolopäivämäärät päätetään aina hallituksen toimesta vuosittain.