Länsiväylän kielikylpy Tapiola

Länsiväylän kielikylvyn Tapiolan ryhmät toimivat osoitteessa Kalevanvainio 6 E.

Ugglorna ja Nallebjörnarna

Tiloissamme toimii kaksi 14 lapsen ryhmää; Ugglorna-ryhmä ja Nallebjörnarna -ryhmä, joissa lapset ovat iältään 3 – 6 vuotiaita. Ryhmät ovat avoinna päivisin 07:30 – 17:00. Leikin ja laulun lisäksi käymme mahdollisuuksien mukaan retkillä  ja liikumme ja jumppaamme runsaasti. Meillä on myös mahdollisuus leipoa. Päivän tapahtumat ja kuulumiset kantautuvat vanhemmille aina reaaliajassa WhatsApp -ryhmän välityksellä kuvakavalkadina.

Työskentelemme useasti pienryhmiin jakautuneina ja harjoittelemme sosiaalisia taitoja. Järjestämme esikoululaisille esikoulua, tai esikouluun rinnastettavaa kuusivuotistoimintaa, jos Espoon kaupungin edellyttämä 8 lapsen minimiryhmäkoko ei toimintavuonna toteudu. Kuusivuotistoiminta ei poikkea esikoulusta sisällön suhteen lainkaan, mutta toiminta ei ole esikoulun lailla maksutonta. Viisivuotiaille järjestämme miniesikoulua (miniförskola) ja kolme – neljävuotiaille omaa natiaisten toimintaa (knattarna).

Ryhmiemme hoitajat ovat erittäin ammattitaitoisia ja suurin osa on viihtynyt meillä jo useamman vuoden ajan. Kaikilla heillä on pätevä koulutus lastentarhanopettajan ja -hoitajan työtehtäviin ja ryhmiemme henkilökunnalta löytyy kokemusta myös ruotsinkielisten erityislasten kanssa toimimisesta. Erityispedagogiikan menetelmät tukevat erinomaisesti johdatusta kielikylpyyn.

Alla esimerkki ryhmän päiväjärjestyksestä:
7.30 Päiväkoti aukeaa
9.00 Aamupiiri
9.10 Ohjattua toimintaa / askartelua
10.15 Ulkoilua
11.15 Teema- / kielituokio
11.30 Lounas
12.15 Satutuokio / Lepohetki / Vapaata leikkiä / Ohjattua toimintaa
14.15 Välipala
14.45 Vapaa leikki
15.30 Ulkoilua
17.00 Päiväkoti suljetaan

Päiväkodin arkea voit kuvien kautta seurata Facebook -sivumme välityksellä. Ota myös yhteyttä päiväkodin johtajaamme ja tule käymään tutustumassa päiväkotiimme ja henkilökuntaan paikan päällä!

Päiväkoti on suljettuna koulujen loman aikana joulun ja uudenvuoden ympärillä, sekä kesällä heinäkuun. Tarkat aukiolopäivämäärät päätetään aina hallituksen toimesta vuosittain.